Elevantio – Ontdek je eigen wijsheid

Meerstromenschool is onderdeel van Elevantio

Scoba

Klachtenregeling

Als ouder heeft u, op het moment dat uw kind vier jaar werd, gezocht naar een school die past bij het kind en bij uw gezin. U heeft toen voor één van onze scholen gekozen en wij hopen dat u dit nog steeds een goede keuze vindt. Indien u toch ontevreden bent of een klacht heeft maakt u gebruik van de interne klachtenregeling.

Het bestuur van Stichting Elevantio geeft ouders/verzorgers en medewerkers de mogelijkheid om bij conflicten een externe vertrouwenspersoon in te schakelen. De externe vertrouwenspersonen zijn:

Annette de Wit
06 - 511 752 27
a.dewit@mwago.nl
Beschikbaar: ma t/m do
Chiara Middelhuis
06 - 309 947 69
c.middelhuis@mwago.nl
Beschikbaar: di t/m vr
Bettina Slager
06 - 10 16 17 19
b.slager@mwago.nl
Beschikbaar: ma (middag), di, do (middag), vr  
Rian Vereecken
06 - 83 87 86 19
r.vereecken@mwago.nl 
Beschikbaar: ma t/m do

Meer informatie over deze organisatie kunt u nalezen op de website mwago.nl/wie-zijn-wij/ of www.mwago.nl. Het algemene e-mailadres is: mail@mwago.nl. Er kan ook telefonisch een afspraak gemaakt worden via het secretariaat van Stichting Elevantio, tel. 0114 347880.

Elevantio is voor de behandeling van klachten tevens aangesloten bij een onafhankelijke klachtencommissie: de Landelijke Klachtencommissie Onderwijs (LKC).
Zowel ouders en/of verzorgers als medewerkers kunnen een klacht voorleggen aan de LKC.
De LKC is te bereiken bij Onderwijsgeschillen, Zwarte Woud 2 Utrecht, telefoon 030-2809590. U kunt ook een email sturen naar info@onderwijsgeschillen.nl. Op de website www.onderwijsgeschillen.nl is meer informatie te vinden over klachtbehandeling en de procedure bij de LKC.