Meerstromenschool is onderdeel van de Scoba Groep
Meerstromenschool
Nieuwsbrief - 16-02-2017

In deze nieuwsbrief:
- Data om te onthouden
- Toetsen
- Schoolfoto blok
- Kleuters ophalen
Data om te onthouden

21 en 23 februari: Ouderspreekuur kleuters

24 februari: Carnavalsviering op de Meerstromenschool

27 t/m 3 maart: Voorjaarsvakantie

Toetsen

17 februari: Groep 5-6, toets natuur blok 3

Week 8 (20 t/m 24 februari): Groep 7, inleveren eerste boekverslag

Week 8 (20 t/m 24 februari): Groep 8, inleveren tweede boekverslag

24 februari: Groep 7-8, woorddictee, thema 4

10 maart: Groep 7-8, zinnendictee

Meerstromenschool
Kleuters ophalen

Het is bij ons op school een regel dat kleuters niet alleen naar huis mogen. Dit voor de veilighedi van de kinderen.  Als het soms eens erg moeilijk is uw kleuter op te halen, dan mag de kleuter ook worden opgehaald door een ouder broertje of zusje (vanaf groep 6).

Carnavalsviering

De kleuters en groep 3-4 vieren op vrijdagmorgen 24 februari gezamenlijk carnaval. De kinderen mogen verkleed naar school komen en mogen in groepjes van minimaal drie voor elkaar optreden. De kinderen hebben thuis of op school één van de aangeboden liedjes (met dans) gekozen. De meeste liedjes zijn voor de kinderen bekend, maar ze mogen natuurlijk ook thuis oefenen. Voor de kinderen die niets hebben gekozen is er toch een leuk “hossend programma”. We wilen die ochtend geen confetti, serpentine-spuitbussen, wapens, zwaarden e.d. Gewone serpentines zijn wel toegestaan. De kinderen krijgen als traktatie iets te eten en te drinken, ze hoeven dus niets mee te nemen naar school.

Voor groep 5 t/m 8 is het 's middags carnavalsfeest. Zij mogen ook pas 's middags verkleed naar school komen. De overblijvers kunnen zich tijdens de middagpauze omkleden. Voor groep 5 t/m 8 is er 's middags een traktatie. Het programma voor groep 5 t/m 8 ziet er als volgt uit: Spel (dit is nog een verrassing) en de verkiezing van Prins en Prinses Carnaval. We wensen alle kinderen een gezellig carnavalsfeest toe.

Meerstromenschool
Monnikenstraat 3
4503 AT Groede

0117-371783
directie.meerstromenschool@scoba.nl