Meerstromenschool is onderdeel van de Scoba Groep
Meerstromenschool
Nieuwsbrief - 22-03-2021

In deze nieuwsbrief:
Betreft groep 3 en 4

Afgelopen zondag en vandaag zijn vele leerlingen van groep 3 en 4 getest. Er zijn al enkele negatieve uitslagen binnen, maar jammer genoeg ook al één positieve. Dit van een leerling van groep 3.
Vele ouders hebben nog niets gehoord en zijn nog in afwachting van de uitslag, wij hopen dat de GGD spoedig contact met hen opneemt. 

Juf Linda heeft al een negatieve testuitslag ontvangen, zij zal in ieder geval aanwezig zijn. Kinderen die een negatieve testuitslag hebben zijn morgen van harte welkom.

Juf Stephanie heeft voor haarzelf ook al een negatieve testuitslag ontvangen, maar wacht nog op de testuitslag van haar dochter. Zolang we deze testuitslag niet hebben kunnen we nog niet met zekerheid zeggen of juf Stephanie aanwezig zal zijn. Dit is ook de reden dat we u zo laat informeren. Excuus hiervoor.

Wanneer juf Stephanie vanavond nog een uitslag krijgt, brengen we u op de hoogte of zij wel of niet aanwezig zal zijn.

Wanneer juf Stephanie morgen op school is wordt groep 3 en 4 afgesplitst. De kinderen die nog thuis zijn in afwachting van de uitslag, kunnen via teams deelnemen aan de instructiemomenten van zowel juf Stephanie als van juf Linda. Zij zullen u de uitnodiging van teams zo spoedig mogelijk sturen. Meer informatie over de tijden van de instructies volgt via de juffen.

Wanneer juf Stephanie morgen niet op school is zal zij vanaf thuis de online contactmomenten met groep 3 organiseren en juf Linda het online contactmoment met groep 4. 

We hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Wanneer er vragen zijn, horen wij deze graag. 

Betreft groep 8

Deze nieuwsbrief is alleen bestemd voor de ouder(s)/verzorger(s) en de leerlingen van groep  8,

Deze middag hebben we alle ouders van leerlingen van groep 8 telefonisch gesproken met de mededeling dat groep 8 morgen geen fysiek onderwijs heeft op school. De juf moet in quarantaine, omdat één van de gezinsleden positief is getest op Covid.  

Voor morgen, dinsdag 23 maart, hebben we geen vervanger gevonden. Kinderen hebben heel de dag afstandsonderwijs. 
Vanavond zal de leerkracht nog een uitnodiging voor teams en het dagrooster sturen. 

Woensdag hebben de kinderen afstandsonderwijs. De leerkracht stuurt nog een uitnodiging voor het online contactmoment.

Donderdagochtend hebben de kinderen afstandsonderwijs. De leerkracht stuurt nog een uitnodiging voor het online contactmoment.

Donderdagmiddag hadden we al een invalleerkracht geregeld. We verwachten de kinderen van groep 8 op school om 12.45u.
Indien het niet mogelijk dat kinderen deze middag aanwezig zijn graag even een berichtje. Kinderen die niet aanwezig kunnen zijn, krijgen het te maken schoolwerk voor die middag(en) door van de leerkracht.  

Vrijdag 26 maart is er een invalkracht voor de ochtend en de middag. Kinderen hebben dan heel de dag fysiek onderwijs op school. 

We zijn nog op zoek naar een oplossing op woensdag en donderdagochtend. Wanneer we deze hebben gevonden, brengen we u hiervan op de hoogte. Hoe het onderwijs voor groep 8 er volgende week uit gaat zien laten we u in de nieuwsbrief van a.s. vrijdag weten. 

We hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Wanneer er vragen zijn horen wij deze natuurlijk graag. 

 

Meerstromenschool
Monnikenstraat 3
4503 AT Groede

0117-371783
directie.meerstromenschool@scoba.nl