Meerstromenschool is onderdeel van Elevantio
Meerstromenschool
Nieuwsbrief - 16-11-2021

In deze nieuwsbrief:
- Algemeen
Algemeen

Beste ouder(s)/verzorger(s)

We zijn hoogte gebracht dat een leerling in groep 3 & 4 positief is getest op Covid-19. Vrijdag was de leerling gewoon op school, de leerling is zaterdag pas ziek geworden. We wensen de leerling veel beterschap en hopen haar volgende week weer op school te ontvangen! 

Er is overleg met de GGD geweest. Andere kinderen uit groep 3 en 4 moeten niet in quarantaine. Wel wordt gevraagd of andere ouder(s)/verzorger(s) de gezondheid van uw kind(eren) de komende 10 dagen goed in de gaten te houden. Het advies is uw kind meteen te laten testen met een PCR test bij de GGD als het klachten krijgt die passen bij corona zoals:

  • verkoudheidsklachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn
  • hoesten
  • benauwdheid of kortademigheid
  • verhoging of koorts
  • plotseling verlies van reuk en/of smaak.
  • hoofdpijn

De afgelopen weken zijn we ook weer een aantal keer op de hoogte gebracht dat ouder(s)/verzorger(s) in afwachting zijn van de uitslag van de COVID-19 test, en dat tot de uitslag bekend is kinderen worden thuisgehouden. Dit is niet verplicht, maar wij stellen het wel op prijs. 

Omdat wij zo lang mogelijk fysiek onderwijs willen laten doorgaan hebben we besloten dat het computeren in groep 1-2 onder leiding van hulpouders even niet door kan gaan, zo ook het lezen met hulpouders in groep 3-4. We brengen u weer op de hoogte wanneer we dit weer op zullen starten. 

Wanneer u 's morgens iets aan de leerkrachten door wilt geven, vragen we u dit via de nooddeur te doen. 

Oudergesprekken zullen binnenkort plaatsvinden, we nemen de regel in acht dat dit fysiek kan, met maximaal 4 personen. Ook krijgt u de gelegenheid om het oudergesprek online te laten plaatsvinden.

Wanneer er vragen zijn, mag u natuurlijk contact opnemen.

We hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
mede namens team Meerstromenschool

Ellen Perdaen

Meerstromenschool
Monnikenstraat 3
4503 AT Groede

0117-371783
directie.meerstromenschool@scoba.nl