Meerstromenschool is onderdeel van Elevantio
Meerstromenschool
Nieuwsbrief - 30-11-2021

In deze nieuwsbrief:
- Algemeen
Algemeen

Beste ouder(s)/verzorger(s)

Afgelopen zondag hebben we u op de hoogte gebracht van de aanpassingen op onze school. We hebben u toen ook geïnformeerd over het ‘snottebellenbeleid’, welke opgenomen zou worden in het nieuwe protocol basisonderwijs. Dit protocol hebben we inmiddels ontvangen en we willen u informeren dat het ‘snottebellenbeleid’ vanaf aanstaande donderdag ingaat.   

Dit betekent dat vanaf donderdag 2 december:
Al het personeel, alle leerlingen en andere aanwezigen in of bij de school moeten volledig klachtenvrij zijn en anders thuisblijven.
‚ÄčKinderen met verkoudheidsklachten (zoals loopneus, neusverkoudheid, niezen en keelpijn mogen niet naar school.
Kinderen die hoesten mogen niet naar school. 

Wanneer kinderen met verkoudheidsklachten en of hoestende kinderen een negatieve PCR test hebben, mogen ze weer naar school. Wanneer u er voor kiest om uw kind niet te laten testen, dan mogen uw kind(eren) weer naar school wanneer zij 24u klachtenvrij zijn.  

DigiD
Tip: vraag voor uw kind(eren) een DigiD code aan. Dat kan middels de volgende link: https://www.digid.nl/digid-aanvragen-activeren/

Bij de GGD is het zo druk dat het erg lang duurt om telefonisch een afspraak in te plannen, en dit kan ook middels de DigiD. Ook leert de ervaring ons dat u veel sneller de uitslag van een PCR test heeft, dan wanneer u moet wachten op een telefoontje van de GGD. 

Wanneer er vragen zijn, mag u natuurlijk contact opnemen.

We hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
mede namens team Meerstromenschool

Ellen Perdaen

Meerstromenschool
Monnikenstraat 3
4503 AT Groede

0117-371783
directie.meerstromenschool@scoba.nl